Bloggen voor je Business Plus

Met een BOOST-abonnement geef je jouw deelname aan Bloggen voor je Business een duidelijke boost met 1-op-1 ondersteuning en advies van Eva. Drie keer 20 minuten samen brainstormen of redigeren via Zoom: super leerzaam en heel effectief!

Een Boost-abonnement kost € 79 per maand. Je hoeft nu slechts € 34 bij te betalen voor drie maanden extra begeleiding!Bloggen voor je Business Plus

Kitty Kilian, schrijftrainer bij De Blogacademie

Eva is zoals een goede docent moet zijn: behulpzaam, maar niet opdringerig. Ondersteunend, maar met humor. Precies, maar geen muggenzifter. Er van uitgaande dat mensen in een cursus net zo zijn als in het echt is ze een heerlijke schrijfdocent. Doe er je voordeel mee.

Christa van der Toorn, behavioural designer, Lerna

Mijn onzekerheid zorgde ervoor dat ik niet voor mijn eigen website durfde te gaan bloggen. Het was even wennen om door Eva gefileerd te worden, maar ik heb nog nooit zo snel zoveel geleerd. Ik heb mijn blinde vlekken ontmaskerd, mijn eigen schrijfstijl ontwikkeld en een superleuke basis gelegd voor mijn website.

Eva Bremer, copywriter bij Inbo

Van vakinhoudelijke, zakelijke artikelen tot korte, aansprekende social media berichten: het gaat me beter en sneller af dankzij Eva’s kennis en coaching. Eva haalde mij uit mijn comfortzone en wist zo mijn creativiteit en schrijfplezier in mijn zakelijke teksten naar boven te krijgen.

Rob de Best, coach voor teamontwikkeling, auteur van 'De Wet van Sinterklaas' en 'Bekijk het maar'

Al jaren heb ik regelmatig contact met Eva over mijn blogs en schrijfsels. Om even te sparren zodat ik mijn boodschap scherp krijg (“wat wil je nu eigenlijk zeggen, Rob”), om feedback op mijn schrijfstijl te krijgen (“dat is weer een typische Rob de Best-zin”) of om wat inspiratie op te doen voor een nieuw blog (“daar kun je toch ook iets over schrijven?”). Blij met haar!