1-op-1 schrijfcoaching

Met een gereedschapskist vol schrijf- en redactietools kun jij van elke hopeloos saaie tekst een sprankelend verhaal maken. In een volledig maatwerktraject gaan we aan de slag met jouw leervragen. Jij gaat veel schrijven, ik geef je feedback. Samen fileren we jouw teksten tot op het bot tot ze publicatieklaar zijn. Practice makes perfect.

Dankzij de wekelijkse coaching:

+ schrijf je met meer zelfvertrouwen: je weet wanneer je tekst goed is
+ weet je hoe jouw blog onder de motorkap in elkaar zit (vorm/structuur)
+ ontmasker je je blinde vlekken en weet je ze op te lossen
+ beschik je over meerdere tools en schrijftechnieken om je teksten te verbeteren
+ heb je in korte tijd minstens 5 artikelen geschreven, geredigeerd én gepubliceerd1-op-1 schrijfcoaching

Marie-Gon Vos, kleur- & interieurexpert, inspirator & coach

Ik koos Eva als mijn schrijfcoach. Wat een goeie keus! Een enorme stap heb ik daarmee gezet. Wel slikken soms, ze streept zomaar de eerste vier zinnen weg waar ik zo lang op had gezweet. Of ze zegt gewoon: “Waar héb je het nou over”? Maar na 3 maanden schrijven met Eva is mijn wollige schrijven er wel af en sta ik er veel scherper in. Sterker nog, ik baalde dat die 3 maanden zo snel voorbij waren gevlogen, dus heb ik er meteen een strippenkaart achteraan genomen!

Kitty Kilian, de Blogacademie

Eva schrijft geweldig. Geestig, helder, origineel. Ze is behulpzaam, maar niet opdringerig. Ondersteunend, maar met humor. Precies, maar geen muggenzifter. Ze is een heerlijke schrijfdocent. Doe er je voordeel mee.