Schrijfcoachtraject

We gaan het komende jaar samenwerken. Fijn Marlies! Jij werkt aan jouw boek, ik begeleid je, geef feedback op je geschreven teksten en zorg ervoor dat je op het pad blijft dat voor je ligt.

Hieronder kun je je gegevens invullen en de eerste deelbetaling doen. Je ontvangt daarna je inloggegevens voor de community en de Inspiratieacademie waar ik eventueel lesmateriaal voor je klaarzet. Ook de overige content die je als bonus krijgt bij je jaartraject vind je in de academie.

Onderaan deze pagina heb je een hokje aan te vinken voor akkoord. I.v.m. de proeftijd van 2 maanden ga je door het vinkje te zetten akkoord met deze aangepaste tekst:
"Ik ga akkoord met de aankoop en de door mij ingevulde gegevens. Ik betaal het coachtraject in 12 maandelijkse termijnen. Na 2 maanden mag ik besluiten het traject te beëindigen als het niet aan mijn verwachtingen voldoet. Er volgt geen restitutie, wel vervalt de verplichting tot betaling van de overige tien termijnen. Bij continuering committeer ik me aan het jaartraject en de maandelijkse deelbetalingen zoals afgesproken."Schrijfcoachtraject